Monday, August 27, 2007

Pitkästä aikaa pikaseen täällä taas

Nyt on jännät paikat. Torstaina mennään allekirjoittamaan kauppakirjat omasta kodista ja sitten se on siinä. Muutto on 22.9. ja siihen on todella vähän aikaa. Alkaa jo hiukan stressaamaan.

Sitten uutisiin painonhallintamatkalla. Paino oli laskenu oikein 200g. Noo, ei voi sanoo että mitenkään fiksusti oisin ollukaan, mutta kyllähän tuo aina korpeaa. Kävin tänään työterveystarkastuksessa ja kehui maasta taivaisiin pudotukseni, mutta ei kehunut sitä miten muuten hoidan itseäni. Lääkkeiden otossa saisin olla tarkempi ja muutenkin muutamissa asioissa. Liikuntaa lisätä jne. Siihen keskityn vasta muuton jlkeen. Verenpaine oli 119/81 eli oikein hyvä :) jotain positiivista sentään.

Muuttolaatikoita alkaa olla kaikki nurkat täynnä. Pakattuna on: kirjat, dvd:T+muut tallenteet, joulukoristeet, osa muista koristeista ja aarteista. vaatehuone kokonaan. Aikalailla on aherrettu siis :D

Kiitos tsemppaajille ja onnittelijoille. hienoa huomata, että täällä käy joku oikeasti ;)

1 comment:

Anonymous said...

Kaikki on voittoa, mikä viittaa painon alenevaan suuntaan! Ja sekin, että paino ei nouse!

Millainen lääkitys sinulla on, mitä tarkoitettiin tarkkuudella? Unohdatko ottaa lääkkeesi vai liittyykö epätarkkuus ajoitukseen?